Åk på en golfweekend

Om golf, shopar och golfutrustning

Åk på en golfweekend

Ibland behöver man bara komma bort och slappna av ett tag, och då är en golfweekend ett perfekt sätt. Att åka på golfweekend är inte bara att åka bort en helg och spela golf. Självklart fokuserar allting på golfen och det är golf som är hela fokusen. Men med golfen kommer så mycket mer, så mycket mer saker som är bra att få ibland.

Det är skönt att komma bort från vardagen ibland. Det är viktigt. Men det kan vara mycket svårt att göra det. Vart ska man åka? Vad ska man göra? Vad har man råd med? Man kan ju inte bara åka någonstans då och då. Man måste ju kunna njuta och slappna av en helg utan att behöva åka till andra sidan jorden? En golfweekend kan man göra på många golfbanor ute i Sverige. Man behöver inte åka speciellt långt om man inte vill det, samtidigt som det är ett ypperligt tillfälle att testa på nya golfbanor som man tidigare bara hört talas om men aldrig gått några rundor på.

Det hela är mycket enkelt fixat och ändå så avslappnat. Ofta bor man på ett närliggande hotell eller i golfklubbens egna lokaler. Frukost och middag ingår ofta och det enda man behöver tänka på är golfen. Många gånger har vi ett gäng vi ofta går rundor med. Samla ihop det gänget, bestäm datum och ta en golfweekend hos Knistad eller någon annan stans där ni slappar, spelar golf, bor fint, äter god mat och andas ut lite från livets hårda tag.

För det är det jag menar med att en golfweekend inte enbart handlar om golf, även fast det egentligen handlar 100 % om golf. Det handlar om att vara med sina kompisar en hel helg, att slappna av en hel helg, att kunna andas ut och slippa ta ansvar en hel helg. En golfweekend om halvåret kommer göra dig gott för de jobbigaste vardagarna om året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.