Dags för årliga mässan för grönytebranschen i Jönköping

Om golf, shopar och golfutrustning

Dags för årliga mässan för grönytebranschen i Jönköping

Den 26-28 september 2017 är det mässa för grönytebranschen på välkända Elmia i Jönköping. Det är en intressant mässa för oss som arbetar aktivt med golfbanor. Nya tekniker, instrument och andra redskap för att hålla golfbanor i så bra skick som möjligt utvecklas konstant, ofta är de dock ofta inte utvecklade specifikt för golfbanor. Därför är denna mässan där vi kan ta del av utvecklingar inom relaterade branscher väldigt viktig. Det kommer vara många golfentusiaster på mässan, alla golfklubbar i Sverige som bryr sig om att utveckla och förbättra kvalitén av sina golfbanor kommer närvara.

Senaste utvecklingarna

Det senaste året har sett en del utvecklingar av nya tekniker på ett antal av de golfklubbar som vi på Aftergolf arbetar med och det blir spännande att dela och ta del av andras erfarenheter. Många av våra kontakter inom golfvärlden kommer närvara och vi vill uppmuntra alla att inte mingla för mycket med andra golfare. Mässan erbjuder många positiva möjligheter för att lära sig från andra branscher. När golfsäsongen närmar sig sitt slut är det en bra möjlighet att experimentera med nya tekniker och produkter för att ha tid att utveckla nya rutiner inför 2018.

Vi har fått ett par förfrågningar om boende under helgen. Om du har varit ute i god tid har du antagligen redan bokat hotell i centrum. Däremot har de bra hotellen fått slut på plats relativt snabbt och om du vill ha ett kvalitets boende under helgen kan du kontakta BoPrima. De erbjuder kvalitetsboende under alla Elmia-mässor och om de bra hotellen är fullt bokade kan det vara ett bra alternativ.

Vi rekommenderar mässan för alla golfentusiaster som vill få en djupare förståelse över vad som ingår i banunderhåll. Det kommer bli en fantastiskt helg. Slutligen, vi kommer ha ett möte under fredagskvällen med många andra golfentusiaster och ser er gärna där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.